Κώστας Τσιάρας: Ζητάμε από τους πολίτες καθαρό μήνυμα που οδηγεί στην αυτοδυναμία της ΝΔ

Κώστας Τσιάρας: Ζητάμε από τους πολίτες καθαρό μήνυμα που οδηγεί στην αυτοδυναμία της ΝΔ

«Ζητάμε από τους πολίτες καθαρό μήνυμα, που οδηγεί στην αυτοδυναμία της ΝΔ» δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την προεκλογική του περιοδεία στην Οξυά, στην Ψαθοχώρα, τη Μυρίνη, τον Πρόδρομο και το Μακρυχώρι.

Απευθυνόμενος στους πολίτες, ο κ. Τσιάρας τους κάλεσε στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, να υπερψηφίσουν το κόμμα της ΝΔ, για να συνεχίσει η χώρα την αναπτυξιακή της πορεία.

«Ο κ. Τσίπρας και τα κόμματα της αντιπολίτευσης υπόσχονται τα πάντα στους πάντες, θυμίζοντας στους πολίτες με ποιον τρόπο και για ποιον λόγο η χώρα βρέθηκε στα πρόθυρα εξόδου από την Ευρωζώνη το 2015» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Δικαιοσύνης και πρόσθεσε:

«Εμείς προτείνουμε στους πολίτες ένα ξεκάθαρο σχέδιο σταθερότητας, που αυξάνει τις αποδοχές εργαζομένων και συνταξιούχων μέσα στην επόμενη τετραετία».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσιάρας υπενθύμισε πως τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ, υλοποίησε  ένα σημαντικό έργο, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Όσα υποσχεθήκαμε το 2019, έγιναν πράξη. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι όσα λέμε, θα υλοποιηθούν την επόμενη μέρα

Leave Your Comment

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023