Κώστας Τσιάρας: Όσα υποσχεθήκαμε το 2019, έγιναν πράξη. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι όσα λέμε, θα υλοποιηθούν την επόμενη μέρα

Κώστας Τσιάρας: Όσα υποσχεθήκαμε το 2019, έγιναν πράξη. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι όσα λέμε, θα υλοποιηθούν την επόμενη μέρα

«Με το κυβερνητικό μας έργο αποδείξαμε ότι όσα υποσχεθήκαμε στους πολίτες το 2019, έγιναν πράξη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την αξιοπιστία που αξιώνουν οι πολίτες ότι όσα προγραμματίζουμε για την επόμενη τετραετία θα υλοποιηθούν στο σύνολό τους».

Με αυτά τα λόγια ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας απευθύνθηκε στους πολίτες σε μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση στο Καρποχώρι.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψή του, στο Μασχολούρι και την Αγία Παρασκευή, όπου ο Κώστας Τσιάρας κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σας καλώ να συγκρίνετε και να κρίνετε σε ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία για την πατρίδα μας και τον τόπο μας ή να γυρίσουμε σε μια εποχή αβεβαιότητας και αστάθειας;» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο Κώστας Τσιάρας είχε επισκεφτεί το Δασοχώρι και την Άμπελο, όπου μίλησε με εκπροσώπους των αγροτών της περιοχής. Στην τοποθέτησή του ο Κώστας Τσιάρας ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η κυβέρνηση για την παροχή κινήτρων και διευκολύνσεων στον αγροτικό κλάδο.

«Μειώσαμε το φορολογικό συντελεστή για τα αγροτικά συνεταιριστικά σχήματα, προχωρήσαμε στην απαλλαγή των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών από το τέλος επιτηδεύματος, μειώσαμε τον  ΦΠΑ από το 13% στο 6% για τις ζωοτροφές και τα λιπάσματα και μειώσαμε κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες τις ασφαλιστικές εισφορές για τους εργαζομένους των αγροτικών επιχειρήσεων» δήλωσε ο Κώστας Τσιάρας, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η ΝΔ διαθέτει την αξιοπιστία ότι όσα υπόσχεται μπορεί να τα υλοποιήσει.

«Κάναμε πολλά, αλλά έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας. Σας καλώ να εμπιστευτείτε το σχέδιό μας για ένα πιο ασφαλές, πιο παραγωγικό και αποδοτικό μοντέλο αγροτικής παραγωγής», είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Το πρωί επισκέφθηκε το Μεσενικόλα, όπου στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ίδρυση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει το καλοκαίρι και στην έγκριση των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων, που θα δώσουν νέα αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Ο τόπος έχει ανάγκη καθαρό ορίζοντα με σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ

Leave Your Comment

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023