Κώστας Τσιάρας: Θετικές εξελίξεις για τη μελέτη Λαζαρίδη

Κώστας Τσιάρας: Θετικές εξελίξεις για τη μελέτη Λαζαρίδη

Σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις μίλησε κατά την περιοδεία του στην Κάτω Κτιμένη, το Ασημοχώρι, το Λεοντάρι, την Αχλαδιά και την Ανάβρα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος ανέφερε πως υπάρχουν θετικές εξελίξεις για τη μελέτη Λαζαρίδη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, οριστικοποιήθηκε και κατατέθηκε στο Υπουργείο Υποδομών, ενώ μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάη, αναμένεται να υποβληθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να εγκριθούν οι περιβαλλοντικοί όροι.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται δίπλα στον αγροτικό κόσμο του νομού μας. Το έχει αποδείξει, δρομολογώντας μεγάλα αρδευτικά έργα» δήλωσε ο κ. Τσιάρας και πρόσθεσε:

«Μέσω του «Ύδωρ 2.0», του μεγαλύτερου προγράμματος αρδευτικών έργων, εκσυγχρονίζονται τα δίκτυα άρδευσης του ΤΟΕΒ Ταυρωπού και κατασκευάζεται αρδευτικό δίκτυο στις περιοχές Υπέρεια – Ορφανά Καρδίτσας.

Κατασκευάζονται σημαντικά έργα, για να ωφεληθούν οι αγρότες του νομού μας.

Το έργο των κλειστών δικτύων άρδευσης από τη Λίμνη Σμοκόβου, θα ενισχύσει την παραγωγή, θα μειώσει το κόστος παραγωγής και θα δώσει ώθηση στην αγροτική οικονομία».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσιάρας, κάλεσε τους πολίτες στις 21 Μαΐου να υπερψηφίσουν τη ΝΔ για να πάει η χώρα μπροστά, υπεύθυνα και σταθερά.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ υλοποιεί έργα που θα δημιουργήσουν υπεραξία στο νομό μας

Leave Your Comment

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023