Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ υλοποιεί έργα που θα δημιουργήσουν υπεραξία στο νομό μας

Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ υλοποιεί έργα που θα δημιουργήσουν υπεραξία στο νομό μας

«Η κυβέρνηση της ΝΔ υλοποιεί έργα που θα δημιουργήσουν υπεραξία στο νομό μας» τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την περιοδεία του, στο Ανθοχώρι, στην Κρυοπηγή, στο Μαυρομμάτι, τον Ελληνόπυργο, τον Κόμπελο και τη Λοξάδα.

Μιλώντας σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις, ο κ. Τσιάρας τόνισε πως σε αυτή την τετραετία, πέρα από το σημαντικό μεταρρυθμιστικό έργο που υλοποιήθηκε σε εθνικό επίπεδο, έγινε μεγάλο έργο και σε τοπικό επίπεδο, που «αγγίζει» τα 800 εκατ. ευρώ.

«Δημιουργούμε νέες υποδομές που έλειπαν από τον τόπο μας. Έργα αγροτικών υποδομών, που διευκολύνουν την αγροτική παραγωγή, αλλά και έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών» σημείωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, επισημαίνοντας πως σε συνεργασία με τους αρμόδιους Υπουργούς έχουν δρομολογηθεί έργα που αλλάζουν συνολικά την προοπτική της Καρδίτσας για τα επόμενα χρόνια.

«Τα τελευταία 4 χρόνια έγιναν πολλά, όμως πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα. Το δικαιούται ο νομός μας, το δικαιούνται οι συμπολίτες μας.

Αυτή την εντολή ζητάμε την 21η Μαϊου. Την εντολή να πάμε σταθερά, αλλά πιο τολμηρά μπροστά» είπε κλείνοντας ο Κώστας Τσιάρας.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ βλέπει θετικά την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου

Leave Your Comment

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023