Κώστας Τσιάρας: Στόχος μας μια Καρδίτσα πιο παραγωγική, πιο εξωστρεφής και πιο δυναμική

Κώστας Τσιάρας: Στόχος μας μια Καρδίτσα πιο παραγωγική, πιο εξωστρεφής και πιο δυναμική

«Μέσα στα τελευταία 4 χρόνια θέσαμε τα θεμέλια για να αλλάξουμε οριστικά την Ελλάδα. Στην Ελλάδα που αλλάζει, η Καρδίτσα διεκδικεί το δικό της σημαντικό ρόλο. Μια Καρδίτσα πιο παραγωγική, πιο εξωστρεφής, πιο σύγχρονη, πιο δυναμική». Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, στους κατοίκους του Αγίου Δημητρίου και του Βλοχού, που κατέκλυσαν το χώρο των συγκεντρώσεων.

«Τα σημαντικά οφέλη από τις νέες υποδομές που δημιουργούνται στον τόπο μας μεταφράζονται σε απτά οφέλη για τους πολίτες, σε όρους απασχόλησης, ώστε να μείνουν οι νέοι στον τόπο μας.

Τα έργα που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε ενισχύουν τη δυναμική της τοπικής οικονομίας και ανοίγουν νέους ορίζοντες για τα τοπικά μας προϊόντα» συμπλήρωσε ο κ. Τσιάρας κατά την περιοδεία του στο Πέτρινο, τη Συκεώνα και το Φύλλο.

«Η Καρδίτσα έχει το δικό της ξεχωριστό ρόλο στο σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια Ελλάδα πιο παραγωγική και πιο κοινωνική. Μια Ελλάδα ακόμα περισσότερο δίκαιη, σύγχρονη και ισχυρή» υποστήριξε ο Κώστας Τσιάρας, καλώντας το πολυπληθές κοινό, με την ψήφο του να στηρίξει την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Το δίλημμα είναι εθνικό, αλλά είναι και περιφερειακό, είναι τοπικό. Σας καλώ με την ψήφο σας να ενώσετε τις δυνάμεις σας στη μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων ετών να επαναφέρουμε την Καρδίτσα εκεί που της αναλογεί. Ψηλά και μπροστά» είπε κλείνοντας ο Κώστας Τσιάρας.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Θετικές εξελίξεις για τη μελέτη Λαζαρίδη

Leave Your Comment

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023