Κώστας Τσιάρας: Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες πρέπει να επιβεβαιώσουν την καθαρή τους εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ

Κώστας Τσιάρας: Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες πρέπει να επιβεβαιώσουν την καθαρή τους εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ

«Την 21η Μαΐου κάναμε το πρώτο σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της πολιτικής σταθερότητας, απενεργοποιώντας τη νάρκη της απλής αναλογικής που θέσπισε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 25 Ιουνίου, οι πολίτες πρέπει να επιβεβαιώσουν την καθαρή τους επιλογή για ισχυρή, σταθερή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, μιλώντας σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις στη Ματαράγκα και στην Ιτέα.

Απευθυνόμενος στους πολίτες ο κ. Τσιάρας τόνισε πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης.

«Οι νέες κάλπες είναι άδειες και περιθώρια εφησυχασμού δεν υπάρχουν, καθώς η επόμενη Βουλή ενδέχεται να είναι εξακομματική ή και επτακομματική, ανεβάζοντας τον πήχη της αυτοδυναμίας» είπε ο πρώην Υπουργός, ο οποίος ζήτησε από το συγκεντρωμένο πλήθος να υπερψηφίσει εκ νέου τη Νέα Δημοκρατία, δίνοντας καθαρή κυβερνητική λύση για τον τόπο.

«Στις 21 Μαΐου κλείσαμε τους λογαριασμούς μας με το χθες και μπορούμε με την ψήφο μας, στις 25Ιουνίου να γράψουμε τις δικές μας σελίδες στην ιστορία του τόπου μας, δημιουργώντας ένα πιο ευνοϊκό περιβάλλον για νέες επενδύσεις, για καλύτερες θέσεις εργασίας, για πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες του Κράτους στον πολίτη» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσιάρας.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα πραγματικό άλμα

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023