Κώστας Τσιάρας: Ο τόπος έχει ανάγκη καθαρό ορίζοντα με σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ

Κώστας Τσιάρας: Ο τόπος έχει ανάγκη καθαρό ορίζοντα με σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ

«Ο τόπος έχει ανάγκη έναν καθαρό ορίζοντα, με σταθερή κυβέρνηση» σύμφωνα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Υποψήφιο Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα, ο οποίος μίλησε σε εκατοντάδες συγκεντρωμένους πολίτες στην Ιτέα.

«Υπάρχει μια σαφής, κοστολογημένη και ολοκληρωμένη πρόταση διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και από την άλλη, υπάρχει μία αντιπρόταση ακυβερνησίας, αστάθειας και αβεβαιότητας, που οδηγεί τον τόπο σε νέες περιπέτειες.

Σας καλώ να δημιουργήσουμε μαζί τον καθαρό ορίζοντα που έχει ανάγκη η χώρα, με μια σταθερή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο Κώστας Τσιάρας είχε επισκεφτεί το Ερμήτσι και την Αστρίτσα, ενώ συνομίλησε σε συγκεντρώσεις με τους κατοίκους της Μέλισσας και του Πύργου Κιερίου.

«Το ερώτημα που καλούμαστε να απαντήσουμε την 21η Μαΐου είναι καθαρό: Βαδίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω; Θέλουμε Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα;» σημείωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και κάλεσε τους πολίτες με την ψήφος τους να δημιουργήσουν τους όρους πολιτικής σταθερότητας, ώστε να συνεχίσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, που δημιουργεί περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για όλους.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Ο Κώστας Τσιάρας στους Καρδιτσιώτες του Βόλου και της Λάρισας: Με τολμηρά και σταθερά βήματα, πάμε την Ελλάδα μπροστά

Leave Your Comment

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023