Κώστας Τσιάρας: Ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ με ορίζοντα τετραετίας, στις 25 Ιουνίου

Κώστας Τσιάρας: Ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ με ορίζοντα τετραετίας, στις 25 Ιουνίου

«Στις 25 Ιουνίου πρέπει να έχουμε ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ, με ορίζοντα τετραετίας» τόνισε στις ομιλίες του στο Λεοντάρι και το Καλλίθηρο, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας.

Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να μην εφησυχάζουν, λέγοντας πως στις 21 Μαΐου έγινε το πρώτο βήμα. «Η ΝΔ αναδείχθηκε πρώτο κόμμα. Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου πρέπει να εκλεγεί κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γι΄ αυτό δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος ο Κώστας Τσιάρας στο πρόγραμμα της ΝΔ, είπε πως είναι σε απόλυτη συμφωνία με τους στόχους που έχουν τεθεί στο Πρόγραμμα Σταθερότητας που υποβλήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην ευρωπαϊκή επιτροπή, υπογραμμίζοντας πως είναι πλήρως κοστολογημένο και συγκροτημένο.

Κλείνοντας την ομιλία του άσκησε δριμεία κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως το πρόγραμμα τους δεν είναι ρεαλιστικό, και πως κρύβει ασάφειες και ανακρίβειες.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τις μεγάλες αλλαγές στη Χώρα

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023