Κώστας Τσιάρας: Η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τις μεγάλες αλλαγές στη Χώρα

Κώστας Τσιάρας: Η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τις μεγάλες αλλαγές στη Χώρα

«Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι η αναγκαία προϋπόθεση, προκειμένου να συνεχίσουμε το δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης», σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και Υποψήφιο Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα, ο οποίος επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής, το Νεοχώρι και το Μορφοβούνι.

«Η αυτοδυναμία δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι η αναγκαία προϋπόθεση για να κάνουμε ακόμα πιο τολμηρές αλλαγές για τον εκσυγχρονισμό του Κράτους» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι η αναγκαία συνθήκη που διασφαλίζει την πολιτική και οικονομική σταθερότητα, ώστε να ανακτήσουμε την επενδυτική βαθμίδα, να προσελκύσουμε νέες, μεγάλες επενδύσεις και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας για όλους τους πολίτες».

Παράλληλα, ο Κώστας Τσιάρας κατηγόρησε την αντιπολίτευση για έλλειψη ρεαλιστικού σχεδίου για τον τόπο και τους πολίτες, καθώς και για κρυφό σχέδιο νέων φόρων, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέδειξε πως μπορούμε να έχουμε ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης, ακολουθώντας μια συγκροτημένη πολιτική μείωσης των φόρων. Αυτή την πολιτική θέλουμε να συνεχίσουμε, εφόσον μας εμπιστευτούν ξανά οι πολίτες».

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες, ο Κώστας Τσιάρας είπε πως το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου ήταν μια σαφής επιβράβευση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη την περίοδο 2019-2023 και πως η κάλπη της 25ης Ιουνίου, πρέπει να βγάλει ένα ακόμα πιο ισχυρό μήνυμα για την επόμενη τετραετία. Μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε στο δρόμο της σταθερότητας, της προόδου και της ανάπτυξης.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο πρώην Υπουργός κάλεσε τους πολίτες να μην εφησυχάσουν και να μην θεωρήσουν δεδομένο το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εμπιστοσύνη της κοινωνίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία πρέπει να επιβεβαιωθεί ξανά  στις 25 Ιουνίου.

Σας καλώ να καταγράψουμε νέο ρεκόρ ψήφων της Νέα Δημοκρατίας στο Νομό μας. Να εκλέξουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες ψηφίζουν για να επιλέξουν κυβέρνηση, όχι για αντιπολίτευση

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023