Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ βλέπει θετικά την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου

Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ βλέπει θετικά την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου

«Η κυβέρνηση της ΝΔ βλέπει θετικά την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου» δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την περιοδεία του στην Αμυγδαλή, το Ελληνόκαστρο, τη Δρακότρυπα, τη Βατσουνιά και την Πορτή.

Μιλώντας στους κατοίκους, τόνισε πως πρωταρχικό μέλημα της κυβέρνησης είναι να εξασφαλιστούν οι υδάτινοι πόροι για την άρδευση των καλλιεργειών της περιοχής και να κατασκευαστούν έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού, στη δύσκολη εποχή της κλιματικής αλλαγής.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Τσιάρας τόνισε πως τα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ, έγιναν σημαντικά βήματα για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών. «Μειώθηκαν οι φόροι, η ανεργία, αυξήθηκαν οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων. Τα προβλήματα όμως δεν λύθηκαν όλα, γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε τα βήματα μπροστά. Σταθερά και τολμηρά. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με κυβέρνηση τη ΝΔ» είπε κλείνοντας ο κ. Τσιάρας, ζητώντας από τους πολίτες, να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Δίπλα στους συνταξιούχους η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Leave Your Comment

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023