Κώστας Τσιάρας: Δίπλα στους συνταξιούχους η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Κώστας Τσιάρας: Δίπλα στους συνταξιούχους η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ακόμα πιο γενναίες αυξήσεις πρέπει να περιμένουν οι συνταξιούχοι τα επόμενα χρόνια από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και υποψήφιο Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα, ο οποίος πραγματοποίησε επισκέψεις στον Άγιο Ακάκιο και τον Πύργου Ιθώμης και συζήτησε με τους κατοίκους.

«Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που πάγωσε τις αποδοχές των συνταξιούχων, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε σε σημαντικές αυξήσεις στις συντάξεις. Πάνω από 1 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχοι είδαν σημαντικές αυξήσεις από 1η Ιανουαρίου 2023» είπε ο Κώστας Τσιάρας και επισήμανε πως η κυβέρνηση έδωσε επιπλέον έκτακτο επίδομα ύψους ως 300 ευρώ σε όσους συνταξιούχους, είχαν την προσωπική διαφορά που θέσπισε ο νόμος Κατρούγκαλου.

«Οι συντάξεις θα αυξηθούν και τα επόμενα χρόνια, εφόσον μας εμπιστευτούν οι πολίτες. Θα εξακολουθούμε να στηρίζουμε τους συνταξιούχους και πρωτίστως τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυτούς που αγνόησε ο ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-19 και έχουν περισσότερη ανάγκη» είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης από το Καππά, το Χάρμα και το Φανάρι, αφήνοντας αιχμές για την συνταξιοδοτική πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, όπως υπενθύμισε, κατήργησε το ΕΚΑΣ.

Ο Κώστας Τσιάρας επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οριστική κατάργηση κάθε συμμετοχής των συνταξιούχων που έχασαν το ΕΚΑΣ στη φαρμακευτική δαπάνη.

«Είμαστε και θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη. Δίπλα σε κάθε συνταξιούχο, δίπλα σε κάθε εργαζόμενο, που αγωνιά για το μέλλον του. Δέσμευση του Πρωθυπουργού είναι η διαρκής στήριξη των συνταξιούχων, σύμφωνα με τα περιθώρια της οικονομίας μας» είπε κλείνοντας ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας:  Η Καρδίτσα εντάσσεται στον εθνικό ψηφιακό χάρτη της Δικαιοσύνης

Leave Your Comment

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023