Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε τη φορολογία, όπως υποσχέθηκε στους πολίτες το 2019

Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε τη φορολογία, όπως υποσχέθηκε στους πολίτες το 2019

«Ο κ. Τσίπρας και τα κόμματα της αντιπολίτευσης υπόσχονται τα πάντα στους πάντες, θυμίζοντας στους πολίτες με ποιον τρόπο και για ποιον λόγο η χώρα βρέθηκε στα πρόθυρα εξόδου από την Ευρωζώνη το 2015. Εμείς προτείνουμε στους πολίτες ένα ξεκάθαρο σχέδιο σταθερότητας, που αυξάνει τις αποδοχές εργαζομένων και συνταξιούχων μέσα στην επόμενη τετραετία».

Αυτή τη δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη επανέλαβε στις επισκέψεις του στο Ζαϊμι, την Πτελοπούλα, τον Σταυρό και τον Άγιο Θεόδωρο, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας.

«Έχουμε κάνει ακόμα περισσότερα από όσα σχεδιάζαμε στην αρχή της τετραετίας» είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Δικαιοσύνης, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες, θυμίζοντας πως η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε τη φορολογία, όπως υποσχέθηκε στους πολίτες το 2019.

«Σε αντίθεση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που αύξησε 29 φόρους, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μείωσε περισσότερους από 50 φορολογικούς συντελεστές και τέλη που επιβάλλονται στους πολίτες. Αυτοί οι πολίτες δεν θα ρισκάρουν μια νέα περιπέτεια. Θα επιλέξουν σταθερότητα και ασφάλεια, ώστε να μπορούν να σχεδιάσουν το μέλλον τους, με το Κράτος αρωγό και όχι εμπόδιο στα σχέδιά τους», σημείωσε ο Κώστας Τσιάρας, θυμίζοντας πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μείωσε τα φορολογικά βάρη για τους πολίτες, καταγράφοντας παράλληλα ρεκόρ οικονομικής ανάπτυξης ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Υπάρχει μόνο μια σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης, η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας

Leave Your Comment

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023