Κώστας Τσιάρας: Υπάρχει μόνο μια σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης, η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας

Κώστας Τσιάρας: Υπάρχει μόνο μια σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης, η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας

«Δεν υπάρχει καμιά άλλη σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης, πέρα από την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτοδύναμη Ελλάδα, με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Μια πρόταση συνέπειας, συνέχειας και σταθερότητας που πάει την Ελλάδα μπροστά».

Τα παραπάνω τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, κατά τις επισκέψεις του στον Κέδρο, τους Μαυραχάδες και τη Φίλια.

Στις ομιλίες του ο κ. Τσιάρας υποστήριξε πως η αντιπολίτευση, μέσα από ένα θολό και απροσδιόριστο κυβερνητικό συνασπισμό, υπόσχεται να επιστρέψει τη χώρα στην περιπέτεια του πρώτου εξαμήνου του 2015. Μια περιπέτεια που κατέληξε τελικά σε ένα νέο κύμα υπερφορολόγησης των πολιτών, σε μείωση των επενδύσεων και της απασχόλησης.

«Η εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου είναι, επομένως, κρίσιμη προκειμένου να δημιουργηθούν οι πολιτικές προϋποθέσεις για την τελική συγκρότηση της επόμενης σταθερής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε η χώρα να μπορέσει να συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο της ανάπτυξης, να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και να αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα τις προκλήσεις της επόμενης μέρας.

«Η ψήφος των πολιτών είναι καθοριστική για την πορεία της χώρας μας. Η ψήφος σας είναι καθοριστική για την πορεία του νομού μας και το μέλλον του τόπου μας» είπε ο Κώστας Τσιάρας, απευθυνόμενος στους κατοίκους του Μελισσοχωρίου και του Καλλιφωνίου.

«Σε ένα μεγάλο πρόγραμμα δράσεων και πρωτοβουλιών που αναλάβαμε, υπήρξαν, προφανώς και λάθη και αστοχίες. Το συνολικό ισοζύγιο για τη χώρα και τον τόπο μας όμως είναι πολύ θετικό. Δεν πρέπει, επομένως να υποκύψουμε στα προσκλητήρια της αποχής και της χαλαρής ψήφου που θα θέσουν σε κίνδυνο όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια» τόνισε ο Κώστας Τσιάρας, ζητώντας την στήριξη των συμπολιτών του ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Στόχος μας μια Καρδίτσα πιο παραγωγική, πιο εξωστρεφής και πιο δυναμική

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023