Κώστας Τσιάρας: Επιλύεται το πρόβλημα με την καθυστέρηση αποκατάστασης των βλαβών και δολιοφθορών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

Κώστας Τσιάρας: Επιλύεται το πρόβλημα με την καθυστέρηση αποκατάστασης των βλαβών και δολιοφθορών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

Επιλύεται το πρόβλημα που ανέκυψε, με την καθυστέρηση αποκατάστασης των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης σε περιοχές του νομού μας, λόγω των συνεχιζόμενων κλοπών και καταστροφών μετασχηματιστών, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την περιοδεία του στο Γραμματικό, τον Άγιο Βησσάριο, τα Γεφύρια, το Ν. Ικόνιο και το Καππαδοκικό.

Απευθυνόμενος ο κ. Τσιάρας στους πολίτες, τόνισε πως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιο Μάνο, τα συνεργεία της Καρδίτσας ενισχύονται από την Τρίτη με επιπλέον πέντε συνεργεία από το Αλιβέρι και την Πτολεμαΐδα, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα, να αποκαταστήσουν όλες τις βλάβες και τις δολιοφθορές στο νομό μας.

«Είναι μια θετική εξέλιξη, καθώς θα δοθεί πλέον λύση στο πρόβλημα που υπάρχει. Και ειδικά αυτή την περίοδο, αφού οι αγρότες του νομού μας, θα κληθούν να κάνουν χρήση των παρόχθιων αντλιοστασίων για τις ανάγκες της άρδευσης» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας.

Αναφερόμενος στη σύγκριση του κυβερνητικού προγράμματος, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και του προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Κώστας Τσιάρας υποστήριξε πως η σύγκριση είναι καταλυτική.

«Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τον πιο κακό του εαυτό, καταθέτοντας ένα σχέδιο που κοστίζει 83 δισ. ευρώ, δηλαδή σχεδόν 40 δισ. ευρώ παραπάνω από το ήδη εξωφρενικό πρόγραμμα που είχε παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη το περασμένο φθινόπωρο.

Αυτή η εξωπραγματική έκθεση ιδεών αποκλείει οριστικά την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας και οδηγεί σε νέα μνημόνια και χρεοκοπία. Τάζουν τα  πάντα γιατί ξέρουν ότι δεν θα κληθούν ποτέ να υλοποιήσουν όσα υπόσχονται» συμπλήρωσε  ο Κώστας Τσιάρας κα επανέλαβε ότι η ΝΔ έχει προτείνει ένα πλήρως κοστολογημένο και απόλυτα ρεαλιστικό πρόγραμμα με τρεις άξονες: τη διατήρηση της χώρας σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης και προσέλκυσης νέων επενδύσεων, την  αύξηση των μισθών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, τον εκσυγχρονισμό του Κράτους και τη στήριξη του εκπαιδευτικού συστήματος και του εθνικού συστήματος υγείας.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ μείωσε τη φορολογία, όπως υποσχέθηκε στους πολίτες το 2019

Leave Your Comment

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023