Κώστας Τσιάρας:  Διεκδικούμε ισχυρή εντολή για να συνεχίσουμε αυτήν την ανοδική πορεία για τον τόπο μας και την πατρίδα μας

Κώστας Τσιάρας:  Διεκδικούμε ισχυρή εντολή για να συνεχίσουμε αυτήν την ανοδική πορεία για τον τόπο μας και την πατρίδα μας

«Διεκδικούμε τη θετική ψήφο των πολιτών για όσα σημαντικά πετύχαμε τα τελευταία χρόνια για την Καρδίτσα και την πατρίδα μας, για να πάμε τον Νομό μας και τη χώρα μας, ακόμα πιο μπροστά» είπε από τη Νεράιδα ο Κώστας Τσιάρας, στο πλαίσιο των επισκέψεων σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας.

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα αυτά τα οποία πετύχαμε μέσα σε τέσσερα χρόνια για την Καρδίτσα, μπορούν να ανατραπούν, εάν από το εκλογικό αποτέλεσμα αμφισβητηθεί η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας» είπε ο Κώστας Tσιάρας. «Διεκδικούμε ισχυρή εντολή για να μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την ανοδική πορεία για τον τόπο μας» συμπλήρωσε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός.

«Στην κάλπη της 21ης Μαΐου θα κριθεί αν η Καρδίτσα θα συνεχίσει να πορεύεται προς το μέλλον, με την υλοποίηση των αναγκαίων έργων για την περιοχή μας ή αν θα διακινδυνεύσουμε όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια για τον τόπο μας. Το δίλημμα είναι αν θα καταφέρουμε να διαφυλάξουμε όλα όσα πετύχαμε αυτή την τετραετία ή αν θα επιστρέψουμε στο περιβάλλον της αδιαφορίας και της υποβάθμισης της περιοχής της περιόδου 2015-19» συμπλήρωσε ο Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στους συγκεντρωμένους πολίτες στο Σαραντάπορο.

«Τα κεκτημένα της τελευταίας τετραετίας δεν είναι δεδομένα, ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Καρδίτσα» είπε ο Κώστας Τσιάρας κατά την επίσκεψή του στον Αμάραντο, τη Ραχούλα και το Καταφύγι και ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την ελληνική περιφέρεια.

«Σας καλώ, με την ψήφο σας στη Νέα Δημοκρατία, να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στο αναπτυξιακό σχέδιο που χάραξε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Καρδίτσα τα τελευταία χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Η Καρδίτσα επέστρεψε δυναμικά στο κέντρο λήψης αποφάσεων της κεντρικής διοίκησης

Leave Your Comment

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023