Κώστας Τσιάρας: Η Καρδίτσα επέστρεψε δυναμικά στο κέντρο λήψης αποφάσεων της κεντρικής διοίκησης

Κώστας Τσιάρας: Η Καρδίτσα επέστρεψε δυναμικά στο κέντρο λήψης αποφάσεων της κεντρικής διοίκησης

«Σε εθνική προτεραιότητα έχει αναχθεί από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η στήριξη της ορεινής Ελλάδας»σύμφωνα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Τσιάρα, ο οποίος συζήτησε το πρωί της Πέμπτης με πολίτες της Ανατολικής Αργιθέας.

Κατά την επίσκεψή του στα Κουμπουριανά, το Λεοντίτο, το Πετρίλο και το Βλάσι, ο κ. Τσιάρας σημείωσε πως για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση, σχεδιάζονται και υλοποιούνται έργα στο οδικό δίκτυο  που βελτιώνουν την προσβασιμότητα της περιοχής, ώστε να βγουν από την απομόνωση οι κάτοικοι.

«Ο φυσικός πλούτος της περιοχής σε συνδυασμό με την κτηνοτροφία είναι τα τεράστια αναπτυξιακά αποθέματα της Ανατολικής Αργιθέας, που χρειάζονται νέους δρόμους για να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Αυτό το φυσικό κεφάλαιο της περιοχής σκοπεύουμε να απελευθερώσουμε, υλοποιώντας σημαντικές υποδομές μέσω του Εδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τον Δήμο Αργιθέας που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ανθηρό», συμπλήρωσε ο κ. Τσιάρας και κάλεσε τους πολίτες να κρίνουν και να συγκρίνουν τι έπραξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-19 για την Αργιθέα με τα έργα που σχεδιάζει και σταδιακά υλοποιεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιοχή.

«Μετά από χρόνια απουσίας, το 2019 η Καρδίτσα επέστρεψε δυναμικά στο κέντρο λήψης αποφάσεων της κεντρικής διοίκησης και μπορούμε πλέον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση να σχεδιάσουμε το μέλλον της περιοχής μας» είπε ο Κώστας Τσιάρας από το Πευκόφυτο του Δήμου Μουζακίου, ενώ στις Τοπικές Κοινότητες Μολόχας, Απιδιάς, Δαφνοσπηλιάς και Παλιουρίου του Δήμου Καρδίτσας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα σύγχρονο κράτος, με λειτουργικές  και αξιόπιστες δομές, κοντά σε κάθε πολίτη.

Ο κ. Τσιάρας ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του στις τοπικές κοινότητες του Νομού Καρδίτσας, συζητώντας με κατοίκους, κτηνοτρόφους και παραγωγούς στο Λουτρό του Δήμου Σοφάδων.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Δημιουργούμε την ευκαιρία που δικαιούται η ορεινή Αργιθέα

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023