Κ. Τσιάρας: Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα κρίνουν αν η χώρα μας συνεχίσει να βαδίζει σταθερά μπροστά

Κ. Τσιάρας: Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα κρίνουν αν η χώρα μας συνεχίσει να βαδίζει σταθερά μπροστά

«Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι κρισιμότερες και οι σημαντικότερες. Είναι αυτές που θα κρίνουν αν η χώρα μας συνεχίσει να βαδίζει σταθερά μπροστά» δήλωσε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στο Φανάρι και στη Μητρόπολη.

Ο ίδιος τόνισε πως οι επερχόμενες εκλογές, θα καθορίσουν το πως θα κυβερνηθεί η χώρα, ενώ ζήτησε από το συγκεντρωμένο πλήθος να προσέλθει μαζικά στις κάλπες, λέγοντας πως δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος.

«Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη, για ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Να δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας.

Κλείνοντας την ομιλία του ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε για τα μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν την τελευταία τετραετία στο νομό μας, ο προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 800 εκατ. ευρώ, καθώς και για τα έργα που δρομολογούνται και θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ με ορίζοντα τετραετίας, στις 25 Ιουνίου

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023