Κ. Τσιάρας: Η Χώρα πρέπει να έχει ισχυρή κυβέρνηση, για να κάνει μεγάλες αλλαγές

Κ. Τσιάρας: Η Χώρα πρέπει να έχει ισχυρή κυβέρνηση, για να κάνει μεγάλες αλλαγές

«Την επόμενη ημέρα των εκλογών η Χώρα πρέπει να έχει ισχυρή κυβέρνηση, για να κάνει μεγάλες αλλαγές» τόνισε από το Μουζάκι ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, μιλώντας σε πολυπληθή συγκέντρωση.

Αναφερόμενος ο κ. Τσιάρας στο πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία είπε μεταξύ άλλων: «Πρώτη προτεραιότητα και προσωπική δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα τετραετία, είναι η δημιουργία ενός νέου Ε.Σ.Υ. έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν άμεσες δωρεάν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, χωρίς εκπτώσεις. Προτεραιότητα αποτελεί και η αύξηση των μισθών. Όχι μόνο στο δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί κυρίως με την αύξηση της ζήτησης εργατικού δυναμικού που θα προέλθει από τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης, την αύξηση των επενδύσεων και των εξαγωγών. Ήδη οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας απέφεραν σημαντικά αποτελέσματα, καθώς στην τετραετία η ανεργία μειώθηκε κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες και συνεχίζει να μειώνεται. Μάλιστα στο  πρώτο τρίμηνο του χρόνου, κατέγραψε νέα σημαντική μείωση δύο ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο πέρυσι».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσιάρας, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Ιουνίου, για να μην χαθεί ούτε μια ψήφος, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, ζητώντας τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη μεγάλη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της Χώρας.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να υλοποιήσει τις αλλαγές που χρειάζεται η Χώρα

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023