Κώστας Τσιάρας: Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να υλοποιήσει τις αλλαγές που χρειάζεται η Χώρα

Κώστας Τσιάρας: Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να υλοποιήσει τις αλλαγές που χρειάζεται η Χώρα

«Η στήριξη σας μου δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε σταθερά μαζί, να εργαστούμε ακόμη πιο τολμηρά για τον τόπο μας και τη Χώρα μας» τόνισε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την περιοδεία του στο Αγναντερό και το Προάστιο.

Ο κ. Τσιάρας ευχαρίστησε θερμά το συγκεντρωμένο πλήθος για την προσωπική στήριξη στον ίδιο και το υψηλό ποσοστό που έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, στις οποίες η Καρδίτσα κατέγραψε μια από τις καλύτερες επιδόσεις της Νέας Δημοκρατίας πανελλαδικά.

«Το υψηλό ποσοστό δεν αποτελεί για εμάς λόγο επανάπαυσης, το αντίθετο μάλιστα. Μας γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη για την επόμενη ημέρα» σημείωσε ο πρώην Υπουργός και πρόσθεσε: «Οι πολίτες ζητούν από εμάς περισσότερα και θέλουν να κινηθούμε ταχύτερα. Η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι εντολή να πάμε ακόμα πιο γρήγορα, να είμαστε ακόμα πιο τολμηροί στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε στην υγεία, στο κράτος, στην οικονομία».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσιάρας ζήτησε εκ νέου την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, λέγοντας πως: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να υλοποιήσει  τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Ζητάμε από τους πολίτες την εντολή να υλοποιήσουμε τις αλλαγές που χρειάζεται η Χώρα».

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: H Xώρα χρειάζεται κυβέρνηση με ασφαλή πλειοψηφία

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023