Μήνυμα για την Πρωτοχρονιά

Μήνυμα για την Πρωτοχρονιά

Το 2023 σημάδεψαν σημαντικά γεγονότα για τη χώρα μας και το νομό μας. Σημαντικά έργα πνοής ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στους συμπολίτες μας και ακόμα περισσότερα έργα υποδομής που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα μας εισήλθαν σε τροχιά οριστικής υλοποίησης.

Τη χρονιά που τελειώνει, όμως πετύχαμε και τους μεγάλους εθνικούς στόχους που είχαμε θέσει. Η Ελλάδα ανέκτησε την επενδυτική βαθμίδα και με την εμπιστοσύνη των πολιτών η χώρα μας παρέμεινε στις ράγες της σταθερότητας και της ανάπτυξης, που επέτρεψε να επιστρέψουμε στους πολίτες ένα σημαντικό μέρισμα της εθνικής μας επιτυχίας, με την αύξηση, μετά από 13 χρόνια, των μισθών και των συντάξεων.

Αυτή τη θετική πορεία της οικονομίας και της κοινωνίας μας, όμως, έπληξαν μεγάλες εξωγενείς κρίσεις με τις οποίες βρεθήκαμε αντιμέτωποι. Από την αρχή του έτους ένα ψηλό κύμα εισαγόμενης ακρίβειας ροκανίζει τα εισοδήματα των πολιτών. Ενώ την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Καρδίτσα, έπληξε για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία 3 χρόνια η εντεινόμενη κλιματική κρίση, με ένα πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο, που άφησε πίσω του μεγάλες και ανοιχτές πληγές.

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, όμως, οπλισμένοι με την εμπειρία διαχείρισης των προηγούμενων κρίσεων και παλαιότερων καταστροφών, δικαιούμαστε να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε ξανά.
Και ότι θα σταθούμε ξανά στα πόδια μας. Θα ξαναφτιάξουμε ότι καταστράφηκε και θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ξανά περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για όλους τους συμπολίτες μας.

Για το νέο έτος, ας κρατήσουμε, επομένως, αυτή την ελπίδα. Και ας την αναζωπυρώσουμε με τη δύναμη της θέλησης και της δουλειάς που χρειάζεται ο τόπος μας. Με τη γνώση της δημιουργίας και την αισιοδοξία της εμπειρίας που έχουμε.
Και ας μεταφέρουμε, με ειλικρινείς πράξεις αλληλεγγύης και αγάπης, αυτή την αισιοδοξία στους συμπολίτες μας που την έχουν περισσότερη ανάγκη.

Εύχομαι από καρδιάς να έχουμε μια καλή, δημιουργική χρονιά, με υγεία και πρόοδο για τον τόπο μας, για όλες και για όλους.

Κώστας Τσιάρας
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ
Βουλευτής Καρδίτσας

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Αποτιμώντας τη συζήτηση του Προϋπολογισμού

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023