Κώστας Τσιάρας: Την 21η Μαΐου οι πολίτες καλούνται να πάρουν μια απόφαση ευθύνης

Κώστας Τσιάρας: Την 21η Μαΐου οι πολίτες καλούνται να πάρουν μια απόφαση ευθύνης

«Την 21η Μαΐου οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν ανεύθυνες επιλογές, που διακινδυνεύουν όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια και να πάρουν μια απόφαση ευθύνης και σταθερότητας, που μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να εγγυηθεί», σύμφωνα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Υποψήφιο Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα, ο οποίος επισκέφτηκε χθες το Παλαιοχώρι και το Αγναντερό.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες, ο Κώστας Τσιάρας υποστήριξε πως όσα σημαντικά έγιναν από το 2019 έως σήμερα, επανέφεραν τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, και μίλησε για όσα «τεκμηριωμένα και με σαφή χρονοδιαγράμματα περιλαμβάνονται  στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία».

«Είμαστε μια Κυβέρνηση, που δεσμευτήκαμε για συγκεκριμένα μέτρα και μεταρρυθμίσεις και θεωρούμε ότι κάναμε όσα είπαμε. Αποδείξαμε μέσα στα τέσσερα χρόνια των επάλληλων κρίσεων ότι αυτή η αυτοδύναμη Κυβέρνηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατάφερε να κρατήσει το τιμόνι της χώρας σταθερό και να φέρει διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης, που είναι αναγκαίοι για να εξασφαλίσουμε καλύτερες δουλειές, καλύτερες αμοιβές, πιο ασφαλή χώρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσιάρας, καλώντας για ακόμη μία φορά τους πολίτες να κρίνουν με την ψήφο τους την 21η Μαΐου, τι είδους διακυβέρνηση θέλουν να έχουν. «Κυβέρνηση συμπαγή και αυτοδύναμη με εφαρμόσιμο πρόγραμμά ή Κυβέρνηση χωρίς συνοχή, ασταθή και με αφηρημένο πρόγραμμα;».

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Με κυβέρνηση της ΝΔ πάμε τη χώρα ακόμα πιο μπροστά

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023