Κώστας Τσιάρας: Με κυβέρνηση της ΝΔ πάμε τη χώρα ακόμα πιο μπροστά

Κώστας Τσιάρας: Με κυβέρνηση της ΝΔ πάμε τη χώρα ακόμα πιο μπροστά

Στο μεγάλο έργο που υλοποιήθηκε τόσο στο Ν. Καρδίτσας, όσο και στη χώρα γενικότερα τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ, αναφέρθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την περιοδεία του, στη Μαγούλα, στην Κρανέα, στο Ριζοβούνι, το Αρτεσιανό και την Καρδιτσομαγούλα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο προϋπολογισμός των έργων που κατασκευάζονται στο νομό μας, ξεπερνούν τα 800 εκατ. ευρώ, υπογραμμίζοντας πως δίδονται πλέον σύγχρονες λύσεις στα ζωτικά θέματα του τόπου μας.

Ιδιαίτερα ο κ. Τσιάρας, εστίασε στον εκσυγχρονισμό των δικτύων άρδευσης του ΤΟΕΒ Ταυρωπού, το οποίο χαρακτήρισε ως έργο πνοής για την περιοχή μας.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο από όπου θα αρδεύονται 115.000 στρέμματα με καλλιεργήσιμες εκτάσεις και θα ωφεληθούν πάνω από 5.750 αγρότες. Ένα έργο που θα συμβάλει ταυτόχρονα στην αύξηση της αγροτικής παραγωγής και στη μείωση του κόστους παραγωγής».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσιάρας κάλεσε το συγκεντρωμένο πλήθος, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, να μην χαθεί καμία ψήφος. «Πρέπει να συνεχίσουμε μαζί, να πάμε τη χώρα μπροστά με κυβέρνηση τη ΝΔ».

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Ο Κώστας Τσιάρας από την Αθήνα: Αυτοδύναμη Ελλάδα και αυτοδύναμη ΝΔ, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023