Κώστας Τσιάρας: Η επόμενη μέρα απαιτεί καθαρές λύσεις για τον νομό μας και την Ελλάδα

Κώστας Τσιάρας: Η επόμενη μέρα απαιτεί καθαρές λύσεις για τον νομό μας και την Ελλάδα

Την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης, ανέλυσε χθες στην προεκλογική του ομιλία στο Μουζάκι, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος απευθύνθηκε σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου της πόλης.

 «Ο τόπος μας χρειάζεται καθαρές λύσεις και σαφείς επιλογές. Θέλουμε έναν νομό αφημένο στην τύχη του, ή θέλουμε να αλλάξουμε οριστικά τη μοίρα αυτού του τόπου; Θα συνεχίσουμε τα δεκάδες έργα που αλλάζουν την καθημερινότητα στο Μουζάκι και τις Τοπικές του Κοινότητες ή θα γυρίσουμε σε εποχές εμβαλωματικών πολιτικών που αντί να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα, τελικά τα μεγέθυναν;», είπε ο Κώστας Τσιάρας, ο οποίος ανέλυσε τα μεγάλα έργα για το Δήμο Μουζακίου που προγραμμάτισε και υλοποιεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αποκατάσταση των ζημιών από τον Ιανό.

«Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από την πρώτη στιγμή της καταστροφής, να είμαστε δίπλα στους πολίτες και να σχεδιάσουμε άμεσα τις αναγκαίες λύσεις. Αυτό κάναμε, προγραμματίζοντας άμεσες αποζημιώσεις και υλοποιώντας τα μεγάλα έργα στον Πάμισσο, την πεζογέφυρα, την ανέγερση νέου Κέντρου Υγείας και την ανακατασκευή όλου του οδικού δικτύου, έργα που αλλάζουν οριστικά την εικόνα της πόλης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσιάρας, χειροκροτούμενους από εκατοντάδες πολίτες που κατέκλεισαν το Δημοτικό Κινηματοθέατρο.

Νωρίτερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης είχε επισκεφτεί το Φράγκο, το Παλαιοκκλήσι και τα Κανάλια. Μιλώντας στους πολίτες, ο κ. Τσιάρας είπε πως «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα. Η αντιπολίτευση προτείνει νέα προβλήματα. Με ένα αλλοπρόσαλλο και ακοστολόγητο σχέδιο, που οδηγεί τους πολίτες σε νέες περιπέτειες».

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Ζητάμε από τους πολίτες ξεκάθαρη εντολή για το πως θα κυβερνηθεί η χώρα και από ποιον

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023