Κώστας Τσιάρας: Διεκδικούμε τη θετική ψήφο στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κώστας Τσιάρας: Διεκδικούμε τη θετική ψήφο στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Η εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής είναι κρίσιμη. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού και χαλαρής ψήφου, γιατί ο κίνδυνος για τη συγκρότηση κυβέρνησης των ηττημένων από την αντιπολίτευση είναι μαθηματικά υπαρκτός. Διεκδικούμε τη θετική ψήφο των πολιτών, στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη συγκρότηση σταθερής κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Αυτό υποστήριξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στις τοπικές κοινότητες του Ν. Καρδίτσας.

Κατά τις επισκέψεις του, το πρωί της Κυριακής, στο Μορφοβούνι, την Κερασιά, το Κρυονέρι, τη Φυλακτή, την Πεζούλα, τα Καλύβια Πεζούλας, το Νεοχώρι, τον Μπελοκομίτη και την Καρίτσα, ο Κώστας Τσιάρας, αναφέρθηκε στην ίδρυση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τους επόμενους μήνες, καθώς και στην έγκριση των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων, που θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή.

Ο κ. Τσιάρας εστίασε την ομιλία του, στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων, λέγοντας πως θα διατεθεί στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών, την ανάπτυξη του παραγωγικού ιστού και της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής.

Μιλώντας το απόγευμα στους κατοίκους της Αγίας τριάδας, των Καλογριανών και του Πεδινού, ο κ. Τσιάρας είπε χαρακτηριστικά:

«Στο νομό μας υλοποιούνται έργα που ξεπερνούν τα 800 εκ. ευρώ, και πλέον, ως Καρδιτσιώτες, είμαστε αντιμέτωποι με ένα καθαρό δίλημμα: Θα προχωρήσουμε μπροστά, υλοποιώντας όσα έχουμε ήδη ξεκινήσει για τον τόπο και όσα έχουμε σχεδιάσει μέσω του Αναπτυξιακού Σχεδίου για τη Θεσσαλία; Ή θα τα ρισκάρουμε, για μια ακόμα φορά, όλα για τα λίγα ευχάριστα λόγια της αντιπολίτευσης;» και πρόσθεσε «Θα συνεχίσουμε τις πολιτικές που δίνουν κίνητρα για την αγροτιά, για την επιχειρηματικότητα, για να μείνουν οι νέες και οι νέοι στον τόπο μας; Ή θα γυρίσουμε πίσω στην εποχή της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας για τον τόπο μας και τους πολίτες;».

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Μαζί, πετύχαμε πολλά. Σταθερά μαζί, μπορούμε ακόμα περισσότερα

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023