Κώστας Τσιάρας: Μαζί, πετύχαμε πολλά. Σταθερά μαζί, μπορούμε ακόμα περισσότερα

Κώστας Τσιάρας: Μαζί, πετύχαμε πολλά. Σταθερά μαζί, μπορούμε ακόμα περισσότερα

«Η δύναμη της στήριξής σας γυρίζει στον τόπο μας, ακόμα πιο δημιουργική. Ζητώ τη στήριξή σας, για να την επιστρέψω ακόμα πιο δημιουργική στο νομό μας» είπε ο Κώστας Τσιάρας, κατά τις επισκέψεις του στο Ανθηρό Καροπλεσίου, στο Καροπλέσι, την Καστανιά, τη Μούχα και το Λαμπερό.

«Όλοι κρινόμαστε για τη συνέπεια μας και την αξιοπιστία μας. Αυτή η κυβέρνηση απέδειξε ότι είναι συνεπής. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας και ότι είμαστε αποφασισμένοι να την αλλάξουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσιάρας, ο οποίος ζήτησε από τους συγκεντρωμένους πολίτες, να προστατεύσουν με την ψήφο τους τις κατακτήσεις των τελευταίων ετών, για την πατρίδα μας και την Καρδίτσα.

«Θα θωρακίσουμε όσα εξασφαλίσαμε για τον τόπο μας ή θα ρισκάρουμε να ακυρώσουμε όσα πετύχαμε και όσα ακόμα μπορούμε να διεκδικήσουμε για την Καρδίτσα; Αυτό είναι το κρίσιμο δίλημμα των εκλογών» ανέφερε ο κ. Τσιάρας, μιλώντας στον Κοσκινά, τη Μεταμόρφωση, την Κόρδα και τη Μαραθέα.

Μιλώντας σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο στο Προάστιο, ο Κώστας Τσιάρας ζήτησε από τους πολίτες, να συγκρίνουν και να κρίνουν την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη «θολή» πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

«Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ψήφος. Σας καλώ να μη σπαταλήσετε τη δύναμη της ψήφου σας, ρισκάροντας όσα πετύχαμε. Σας καλώ να προχωρήσουμε, ξανά, σταθερά μαζί, στο δρόμο που μαζί χαράξαμε, διεκδικώντας ακόμα περισσότερα για τον τόπο μας.

Στο δρόμο της σταθερότητας, της ασφάλειας και της προόδου. Διότι, μαζί μπορούμε να πάμε την Καρδίτσα ακόμα πιο μπροστά» είπε κλείνοντας ο Κώστας Τσιάρας.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κώστας Τσιάρας: Ενωμένοι καταφέραμε το 2019 να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Ενωμένοι ξανά το 2023, θα πάμε την Καρδίτσα ακόμα πιο ψηλά

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023