Ο Κώστας Τσιάρας από τον Παλαμά: Να μη χαθεί ούτε μια ψήφος, σταθερά μαζί στο δρόμο που χαράξαμε με κυβέρνηση τη ΝΔ

Ο Κώστας Τσιάρας από τον Παλαμά: Να μη χαθεί ούτε μια ψήφος, σταθερά μαζί στο δρόμο που χαράξαμε με κυβέρνηση τη ΝΔ

Μεγαλειώδης ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κ. Τσιάρας ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν και να κρίνουν την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη «θολή» πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

«Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ψήφος. Σας καλώ να μη σπαταλήσετε τη δύναμη της ψήφου σας, ρισκάροντας όσα πετύχαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Σας καλώ να προχωρήσουμε ξανά, σταθερά μαζί, στο δρόμο που χαράξαμε, διεκδικώντας ακόμα περισσότερα για τον τόπο μας. Στο δρόμο της σταθερότητας, της ασφάλειας και της προόδου για τον τόπο μας και την κοινωνία μας. Διότι, μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που υλοποιήθηκε την τελευταία τετραετία στο Ν.Καρδίτσας, ο προϋπολογισμός του οποίου ξεπερνά τα 800 εκατ. ευρώ. «Με σχέδιο και υπευθυνότητα φέραμε ξανά την Καρδίτσα στο προσκήνιο» υπογράμμισε ο κ. Τσιάρας. Νωρίτερα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης περιόδευσε στη Γελάνθη, στη Λαζαρίνα και στη Μαγουλίτσα.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Με τους νεολαίους της Καρδίτσας ο Κώστας Τσιάρας: Το μέλλον ανήκει στους νέους που δικαιούνται μια πιο ισχυρή και παραγωγική Ελλάδα

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023