Κώστας Τσιάρας: Οι πολίτες θα επιλέξουν Σταθερότητα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κώστας Τσιάρας: Οι πολίτες θα επιλέξουν Σταθερότητα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το δίλημμα των επικείμενων εκλογών, περιέγραψε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας, ξεκινώντας χθες από τη Λεύκη και τα Ορφανά τις επισκέψεις του.

«Την 21η Μαΐου οι πολίτες καλούνται να κρίνουν και να συγκρίνουν την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα με την τετραετία της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και καλούνται με την ψήφο τους να επιλέξουν αν θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά ή αν θα κυλήσουμε πίσω σε μία εποχή αστάθειας και ανασφάλειας» δήλωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:  «Είμαι βέβαιος πως η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει να αφήσει οριστικά στο παρελθόν την εποχή της αβεβαιότητας που βίωσαν την περίοδο 2015-19 με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην κυβέρνηση που παρά τις αντιξοότητες  και τις αλλεπάλληλες κρίσεις του κορωνοϊού και της διεθνούς ενεργειακής κρίσης, κατάφερε να προστατεύσει τους πιο ευάλωτους, να επαναφέρει και να διατηρήσει τη χώρα σε τροχιά υψηλών ρυθμών ανάπτυξης, να μειώσει την ανεργία και να μειώσει σημαντικά τα φορολογικά βάρη για όλους τους πολίτες».

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στον Αμπελώνα, την Κυψέλη και την Πασχαλίτσα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης έθεσε ξεκάθαρα το δίλημμα των επικείμενων εκλογών: Σταθερότητα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή αβεβαιότητα και αχρείαστες περιπέτειες με έναν άγνωστο πρωθυπουργό, όμηρο μικροκομματικών υπολογισμών;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσιάρας και ζήτησε από τους συμπολίτες μας να δώσουν με την ψήφο τους ξεκάθαρη εντολή κυβερνητικής σταθερότητας.

«Ζητάμε από τους πολίτες να δημιουργήσουν με την ψήφο τους την 21η Μαΐου τις προϋποθέσεις σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις ώστε η χώρα να συνεχίσει, αυτοδύναμα να βαδίζει στο δρόμο της ασφάλειας και της σταθερότητας. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο τολμηρά για να πάμε τη χώρα και τον νομό μας ακόμα πιο μπροστά» πρόσθεσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του μεταρρυθμιστικού έργου της κυβέρνησης αλλά και των σημαντικών έργων υποδομής που προώθησε η κυβέρνηση της ΝΔ στον Νομό Καρδίτσας.

«Μεταξύ μας έχουμε δημιουργήσει σταθερούς δεσμούς ισχυρής εμπιστοσύνης» είπε ο Κώστας Τσιάρας απευθυνόμενος σε δεκάδες συγκεντρωμένους πολίτες.

«Μας συνδέουν σχέσεις ειλικρίνειας που βασίζονται σε ένα κοινό σκοπό. Να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, με περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για όλους και ιδίως για τις νέες και τους νέους μας.

Αυτή τη σχέση την τιμώ ως Βουλευτής του Νομού μας, την τιμώ και από τη θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης που μου εμπιστεύτηκε ο Πρωθυπουργός, προτάσσοντας πάντα λύσεις για τα προβλήματα των συμπολιτών μου και προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας. Συνεχίζουμε, σταθερά μαζί. Για να κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά. Και να πάμε τον Νομό μας ακόμα πιο μπροστά» είπε κλείνοντας ο Κώστας Τσιάρας.

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο Κατατέθηκε στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου για το Πόθεν Έσχες

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023