Εκδήλωσή για τους ετεροδημότες της Αθήνας

Εκδήλωσή για τους ετεροδημότες της Αθήνας

Καρδίτσα, 27 Ιουνίου 2019

Ο Κώστας Τσιάρας στην εκδήλωσή του για τους ετεροδημότες της Αθήνας:

«Χίλια ευχαριστώ δεν φτάνουν»

Πολύ «μικρό» αποδείχτηκε το «μικρό Παλλάς» στην Αθήνα για να φιλοξενήσει περισσότερους από 1500 Καρδιτσιώτες φίλους του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Τσιάρα, στην προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε για τους ετεροδημότες της Αττικής την περασμένη Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019.

Μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση  που τίμησαν με την παρουσία τους κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος, κκ Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης. Μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση του Κώστα Τσιάρα ήταν, επίσης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Νίκος Δένδιας, ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών κ. Θόδωρος Φορτσάκης, η τομεάρχης Αθλητισμού κα Άννα Καραμανλή, ο πρώην υπουργός κ. ΣπΤαλιαδούρος, ο πρώην Βουλευτής κ. Παύλος Σιούφας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εθνοτοπικών συλλόγων του νομού Καρδίτσας στην Αθήνα, καθώς και ο διακεκριμένος αθλητής του μπάσκετ Γιάννης Μπουρούσης.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ο Κωστής Χατζηδάκης εξήρε την προσωπικότητα του Κώστα Τσιάρα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «μοιράζονται τις ίδιες αξίες στην πολιτική. Την μετριοπάθεια, την αποτελεσματικότητα και τη συνέπεια στις ιδεολογικές αρχές της Νέας Δημοκρατίας». Ζήτησε, παράλληλα, από τους Νεοδημοκράτες «να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της παράταξης και να αγωνιστούν με ζήλο μέχρι να κλείσουν οι κάλπες» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως «τα τελευταία 3 χρόνια, ο Κώστας Τσιάρας ήταν ένας εξαιρετικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Στο πρόσωπο του Κώστα δικαιώθηκε απόλυτα η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε, και κάλεσε τους Καρδιτσιώτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Καρδιτσιώτη πολιτικού.

«Με συνδέει προσωπική φιλία με τον Κώστα Τσιάρα από την πρώτη μέρα που πρωτοεκλεγήκαμε Βουλευτές» είπε ο Νίκος Δένδιας σε συναισθηματικό τόνο, ο οποίος μίλησε για το κοινοβουλευτικό ήθος του Κώστα Τσιάρα. «Η πολιτική του οξυδέρκειά και ωριμότητα θυμίζει μεγάλους πολιτικούς άνδρες, πολύ ομορφότερων εποχών»είπε, ενώ σημείωσε πως «στο πρόσωπο του Κώστα Τσιάρα η Καρδίτσα βρίσκει άξιο συνεχιστή μεγάλων πολιτικών που έχει γεννήσει η Καρδίτσα».

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους αντιπροέδρους του κόμματος και τον Κοινοβουλευτικό μας Εκπρόσωπο για τα θερμά τους λόγια, που με πλημμυρίζουν συγκίνηση. Μεγαλύτερη συγκίνηση, όμως, μου προκαλεί αυτή η αθρόα προσέλευση. Οι περισσότεροι από τους 1500 φίλους που κατακλύζουν αυτή την μοναδική εκδήλωση και με τους οποίους μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια. Εσείς είστε η μεγαλύτερή μου δύναμη, για να μπορώ να αγωνίζομαι, από την πρώτη γραμμή, για τον τόπο μας» είπε σε συγκινησιακά φορτισμένο τόνο ο Κώστας Τσιάρας και ανέλυσε το πραγματικό διακύβευμα των επικείμενων εκλογών.

«Τα τελευταία χρόνια η χώρα ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Η Ελλάδα επιστρέφει, η Καρδίτσα επιστρέφει» είπε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός και ζήτησε από τους συμπολίτες του να προσέλθουν στις κάλπες «για να κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρό πρωθυπουργό».

Κοινοποίηση άρθρου με:
Προηγούμενο Άρθρο “Η επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία απέδειξε πως η εξωτερική πολιτική δεν είναι το «ατού» του Πρωθυπουργού”

Προσωπική Ιστοσελίδα Κώστα Τσιάρα, Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Λ.Κηφισίας 38,  11526 Αθήνα
Νικηταρά 62, 43100 Καρδίτσα

ΔΕ – ΠΑ: 8:00 πμ – 6:00 μμ

All rights reserved - Kostas Tsiaras © 2023